Blizzard tento týden představil zcela novou aplikaci pro Apple TV, která umožní fanouškům streamovat obsah z BlizzCon na 4. nebo 5. generaci Apple TV. Blizzard vždy poskytoval mnoho způsobů, jak mohou uživatelé sledovat živá vysílání a videa.



Je to ale poprvé, kdy společnost vybudovala aplikaci speciálně pro Apple TV. Zatímco aplikace a některé její obsahy jsou zdarma, abyste mohli co nejlépe využít BlizzCon TV, budete muset zakoupit „Virtual Ticket“ za 49.99 dolarů. Díky tomu můžete odemknout veškerý obsah, který chcete streamovat na televizoru, včetně originálního videoobsahu BlizzCon a video archivu BlizzCon 2017. Také odemkne přístup k hrám jako například Overwatch, World of Warcraft, Hearthstone, StarCraft II, StarCraft: Remastered, Heroes of the Storm a Diablo III.

Domovská obrazovka BlizzCon TV na Apple TV zobrazuje nadcházející události, doporučená videa, obsah rozdělený podle různých her a další. Blizzard má na svých webových stránkách zveřejněn plný plán a diváci se mohou připravit na slavnostní zahájení v pátek 2. listopadu. Vedle aplikace pro Apple TV Blizzard podporuje přenos dat z mobilní aplikace na kompatibilní zařízení. Fanoušci budou moci také sledovat části show živě prostřednictvím Blizzard Battle.net, takže budou moci chatovat s přáteli při sledování. K dispozici je také aplikace BlizzCon TV pro uživatele Amazon Fire TV.

Aplikaci BlizzCon TV pro Apple TV si můžete stáhnout dnes, a to tak, že vyhledáte aplikaci v tvOS App Store nebo pomocí Siri Remote.

Zdroj: macrumors.com