Dnes byla vydána Quicken 2019, nejnovější verze oblíbeného finančního a rozpočtového softwaru pro PC a Mac. Quicken 2019 poprvé představí přístup k webu, jehož cílem je umožnit zákazníkům spravovat své finance online.



A to prostřednictvím prohlížečů Chrome, Safari a dalších. Uživatelé mohou kdykoli kontrolovat své zůstatky, sledovat transakce, sledovat rozpočty, kontrolovat výdaje, prohlížet minulé výdaje a informace o svých účtech a investičních podílech. Uživatelsky přizpůsobitelný webový panel vytvořený pro přístup k webovým službám umožňuje zákazníkům přizpůsobit jejich osobní zobrazení, aby viděli veškeré podrobnosti o všech funkcích, které Quicken nabízí, nebo o přehledném pohledu pouze s nezbytnými informacemi. „Miliony lidí používají Quicken, aby jim pomohl řídit jejich finance. Protože je pro ně důležitá společnost Quicken, je naše komunita uživatelů neuvěřitelně angažovaná.

Aktualizace jsou primárně založeny na zpětné vazbě od těchto uživatelů a přidání přístupu na web byl požadovaným vylepšením číslo jedna,“ řekl Eric Dunn, výkonný ředitel společnosti Quicken. Quicken 2019 také obsahuje několik vylepšení, které jsou navrženy tak, aby byl program mnohem rychlejší. Quicken pro Mac, například, je až dvakrát rychlejší. Software se otevírá rychleji, grafy se načítají dvakrát rychleji a zálohování je čtyřikrát rychlejší než v předchozích verzích. Existuje několik plánů v různých cenových bodech. Quicken Starter je k dispozici za 34,99 dolarů za rok členství, zatímco Quicken Deluxe je k dispozici za 49,99 dolarů za rok. Quicken Premiere s daňovým poradenstvím má cenu 74,99 dolarů za rok, zatímco Quicken Home & Business má cenu 99,99 dolarů.

Zdroj: macrumors.com