Již brzy budou představeny nové modely iPad Pro 2018. V dnešním článku si ukážeme, jak asi budou vypadat podle nových nákresů, které byly zveřejněny. Ty ukazují mnohem štíhlejší obrysy, než jsme očekávali.



Stejně jako u iPhonu, klíčem designu nového iPadu bude přijetí Face ID. Na rozdíl od iPhonu však bude mít pravděpodobně jednu výhodu, bude pracovat v orientaci na šířku i na výšku. 12,9-palcový iPad Pro bude mít velikost obrazovky stejnou a bude používat štíhlejší rámy, aby rozměry zařízení byly menší. U menšího zařízení to bude naopak: Budou ponechány vnější rozměry beze změny, ale bude mít větší displej z 10,5 palců na 11 palců. Také bylo v některých zprávách uvedeno, že Apple nahradí Lightning konektor konektorem USB-C.

Předpokládala jsem, že Apple nejprve učiní tento krok v iPhonu, zčásti kvůli tomu, že Apple Pencil musí být spárována prostřednictvím konektoru Lightning, ale je to problém, který Apple zřejmě vyřeší bezdrátovým párováním. Není to poprvé, co jsme viděli nákresy modelů iPad Pro 2018. Onleaks a MySmartPrice spolupracovali minulý měsíc na jednom, a výrobce pouzder UAG také ukázal svou vlastní verzi. Nejnovějšími nákresy jsou od designéra Victora Kádára. Podívejte se na níže uvedenou galerii.

Zdroj – 9to5mac.com