S novým iOS 12 je nyní možné v aplikaci FaceTime volat až s 32 lidmi najednou. Ukážeme vám jak aktivovat FaceTime a vytvořit skupinový hovor.



Zapnutí FaceTimu:
Otevřete aplikaci FaceTime a přihlaste se svým Apple ID. Můžete to taky udělat v Nastaveních > FaceTime.

Na iPhonu FaceTime automaticky zaregistruje vaše telefonní číslo. Pokud si chcete na iPhonu zaregistrovat i e-mailovou adresu, klepněte na Nastavení > FaceTime > Použijte pro FaceTime své Apple ID a přihlaste se.

Na iPadu nebo iPodu touch zaregistrujte svou e-mailovou adresu klepnutím na Nastavení > FaceTime > Použijte pro FaceTime své Apple ID a přihlaste se.

 

Volání přes FaceTime:
Abyste mohli někomu zavolat přes FaceTime, budete muset znát jeho telefonní číslo nebo zaregistrovanou e-mailovou adresu. Hovory přes FaceTime se dají zahájit různými způsoby:

V aplikaci FaceTime klepněte na ikonu + a zadejte telefonní číslo nebo e-mailovou adresu volaného. Klepněte na číslo nebo adresu a potom klepněte na Audio (ikona sluchátka) nebo video (ikona kamery).

Pokud máte telefonní číslo nebo e-mailovou adresu volaného uloženou v Kontaktech, stačí rozepsat jeho jméno, a až se navrhne celé jméno, klepnout na něj. Klepněte na Audio nebo video.

Na iPhonu můžete videohovor FaceTime zahájit i během normálního telefonátu. Když v aplikaci Telefon kliknete na ikonu FaceTime, přepnete tím na FaceTime.

 

Vytvoření skupinového hovoru:
Při FaceTime hovoru s vaším přítelem si můžete do vašeho hovoru přidat další osobu tak, že kliknete na obrazovku poté vpravo dole na ikonu tří teček ().

Pak kliknete na ikonu + přidat osobu a napíšete jméno osoby kterou chcete přidat do skupinového hovoru. Na tuto osobu kliknete a pak kliknete dole na Přidat osobu do FaceTime a počkáte až se připojí.

Zde je návod, jak během hovoru přidávat další osobu do konverzace FaceTime.

https://youtu.be/ZBvnoWJHQMs

Zdroj: youtube.com, apple.com