Před zahájením prodeje iPhone Xr se objevilo pár recenzí na tento telefon. Apple jich pár zveřejnil v tiskové zprávě v Apple Newsroom, kde zdůraznil názory několika lidí, kteří si mohli nové iPhony již vyzkoušet.



Apple sdílel recenze z webů, jako například Digital Trends, Daring Fireball, Tom’s Guide, Mashable, Engadget, The Verge, TechCrunch, CNN, Best Products, Techradar a další. Mashable například pozitivně ohodnotil velikost obrazovky, cenovou dostupnost, fantastický fotoaparát a skvělý výkon díky čipu A12 Bionic. Daring Fireball uvedl, že iPhone Xr je nejlepší dostupné zařízení vůbec, zatímco TechCrunch porovnal zařízení s kusem pěkně vytvořených šperků s jiskrou, které nejsou srovnatelné s jinými telefony iPhone. CNN chválil impozantní záběry z režimu Portrét, které fotoaparát dokáže zachytit. The Verge chválil to, že se zaoblené rohy LCD displeje přizpůsobily rohům zařízení.

Apple se soustředil na sdílení pozitivních recenzí iPhone Xr, ale převážná většina recenzí byla pozitivní kvůli cenové dostupnosti a špičkovým komponentům. Největším rozdílem mezi iPhone Xr a iPhone Xs je displej a recenzenti si myslí, že displej iPhone Xr je jedním z nejlepších LCD displejů a přestože není tak dobrý jako OLED, není to viditelné, pokud nedržte obě zařízení vedle sebe. Úplný seznam recenzí naleznete v článku na Apple Newsroom

Zdroj: macrumors.com