Zdá se, že aktualizace watchOS 5.1, která byla vydána dnes ráno, způsobuje problémy některým uživatelům Apple Watch. Mnoho čtenářů MacRumors mělo problémy s instalací nového softwaru a hlásí, že díky aktualizaci zamrzlo jejich zařízení.



Zákazníci, kteří jsou postiženi, vidí, že jejich Apple Watch zamrzly na obrazovce pro načítání, tedy u loga Apple po nainstalování aktualizace watchOS 5.1. Někteří zákazníci, kteří kontaktovali společnost Apple, byli zpočátku informováni o tom, že aktualizace může trvat několik hodin, ale spousta lidí nevidělo žádný pokrok po třech nebo více hodinách. Od čtenáře MacRumors Bazooka-joe: „Moje Apple Watch zamrzly při instalaci aktualizace. I za hodinu a půl, se na Apple Watch nezobrazuje nic kromě jasně bílé ikony Apple.“ 

Zdá se, že se to týká především uživatelů, kteří mají Apple Watch Series 4, což je nejnovější Apple Watch, které byly vydány v září. Někteří čtenáři MacRumors uvedli, že společnost Apple bude zasílat náhradní Apple Watch těm, kterých se tento problém týká. Ne všichni zákazníci, kteří mají Apple Watch Series 4, měli problémy s instalací aktualizace watchOS 5.1, ale jako opatření by jste měli být opatrní a neistalovat aktualizaci, dokud Apple nevydá opravu.

Zdroj: macrumors.com