Před pár dny se dostal do prodeje nejnovější iPhone XR. Jedná se o iPhone, který by měl oslovit mnohem více uživatelů, než před nedávnem představené iPhony XS a XS MAX. Jak přední, tak zadní strana iPhonu XR je vyrobena z odolného skla, přesto bychom neměli zapomínat na potřebné ochranné prvky. Ideálními je kombinace dvou: Průhledný Gumový kryt a 3D Tvrzené sklo pro iPhone XR PREMIUM.



Průhledný Gumový obal pro iPhone XR

iPhone XR je vyrobený v šesti atraktivních barevných provedeních. Každého může oslovit různá varianta, ovšem již od prvního dne nejvíce táhne klasicky černém provedení a hned za ním Product RED. Zadní strana iPhonu XR je po vzoru iPhonů X, XS a XS MAX vyrobena ze skla. V kombinaci s hliníkovým středovým rámečkem se jedná o velice atraktivní zpracování. Byla by proto škoda schovat takto zajímavý iPhony do krytu, který by zakryl vypiplaný vzhled iPhonu XR.

Z toho důvodu je nejlepší možnou variantou Průhledný Gumový kryt pro iPhone XR, který nezakryje dokonale zpracované provedení, ale zároveň skvěle chrání iPhone XR proti poškození. Gumové zpracování dokáže vhodně utlumit nárazy a pády, aby nedošlo k poškození buď displeje, nebo zadní části. Ochranný Gumový kryt pro iPhone XR je na zadní straně vystouplý, takže přesahuje přes čočku zadní kamery. Chrání ji tak proti poškrábání a poškození při položení zadní stranou na jakýkoliv povrch.

Průhledný Gumový obal pro iPhone XR zakoupíte zde za pouhých 159 korun!

3D Tvrzené sklo pro iPhone XR PREMIUM

Kromě zadní strany bychom neměli zapomínat ani na stranu přední. Výměna displeje na iPhonu XR se nemusí prodražit tak, jako na příklad u iPhonu XS / iPhonu XS MAX. Disponuje totiž “pouze” Liquid Retina displejem, narozdíl od iPhonu XS / iPhonu XS MAX, který disponuje displejem OLED. Přesto se výměna bude pohybovat někde mezi 8 – 10 tisíci korunami. Jaké je ale ideální Tvrzené sklo pro nový iPhone XR?

Ideálním Tvrzeným sklem pro iPhone XR je 3D Tvrzené sklo PREMIUM – Vylepšené! Jedná se o Tvrzené sklo, které pokrývá kompletně celý povrch displeje, takže se nemusíte obávat poškození v zaoblených částech. Perfektn

ě kopíruje povrch displeje, takže po aplikaci skoro nepoznáte, že je na displeji nalepené Tvrzené sklo. Navíc skvěle doplňuje Průhledný Gumový kryt na iPhone XR o kterém jsme Vám psali výše.

3D Tvrzené sklo PREMIUM – Vylepšené! pro iPhone XR zakoupíte zde za 479 korun!

Kde příslušenství pro iPhone XR sehnat?

Výše zmiňované příslušenství pro iPhone XR zakoupíte v obchodě Tvrzenýsklo.cz – Všechno příslušenství je skladem na kamenné prodejně, ale objednat si jej můžete i z eshopu. Doručení probíhá velice rychle po celé České i Slovenské republice. Navíc je pro čtenáře magazínu AppleNovinky.cz připravený speciální slevový kód: AN20, díky kterému získáte 20% slevu na všechno příslušenství. Slevu je možné uplatnit i na kamenné prodejně. Jak se na prodejnu dostat?

Kamenná prodejna se nachází kousek (250 metrů) od stanice Metra B – Anděl. (Výstup směr Knížecí). Parkování je možné přibližně 40 metrů od prodejny na hlídaném parkovišti. Adresa: Ostrovského 32, Praha 5. V případě zájmu o návštěvu prodejny mimo otevírací dobu, stačí zavolat na uvedené telefonní číslo v sekci kontakty.