Když si koupíte produkt společnosti Apple, jedna z věcí, která není v balení, je úplná uživatelská příručka. Chcete-li získat úplný manuál, musíte jít na webovou stránku podpory společnosti Apple nebo hledat uživatelskou příručku v aplikaci Knihy.



Dnes společnost Apple zpřístupnila aktualizovanou verzi uživatelské příručky pro iPhone, včetně nových funkcí, které jsou obsaženy v iOS 12.1. Uživatelskou příručku můžete získat zdarma v aplikaci Knihy. Obsahuje odkazy na nové funkce iOS 12.1, jako je podpora dvou SIM karet, skupinové volání ve FaceTime a možnost přizpůsobení hloubky fotografie v režimu na výšku v aplikaci Fotoaparát. Funkce skupinového volání ve FaceTime byla dříve oznámena jako vlastnost iOS 12, ale Apple její vydání trochu zpozdil.

Zahrnutí této funkce do aktualizované uživatelské příručky naznačuje, že bude k dispozici v iOS 12.1. Další oblastí zdůrazněnou v aktualizované příručce je Apple Music. Zmiňuje se zde, že aplikace získává nové funkce, jako jsou aktualizované stránky interpretů, žebříček Top 100 a vyhledávání podle textů. iOS 12.1 bude s největší pravděpodobností vydán všem uživatelům příští týden, pravděpodobně po úterní události Apple.

Zdroj: 9to5mac.com