Společnost Totallee se v posledních letech stala známá pro své super tenká, bezznačková a cenově dostupná ipouzdra pro iPhone. Dnes představila nejtenčí kožené pouzdro pro iPhone Xs, iPhone Xs Max a iPhone Xr.



Totallee černé kožené pouzdro je velmi robustní ale zároveň neuvěřitelně tenké (je pouze 0,02 „tlusté“), je opatřeno plastovým krytem a pravou kůží. Měkká pravá kůže se skvělě drží, ale díky vnitřnímu pouzdru je co nejtenčí a zároveň přidává další ochranu. Kůže bude vypadat jedinečněji, protože vyvíjí lehkou patinu s věkem a opotřebením. Stejně jako ostatní pouzdra, má minimalistický a elegantní design. Navzdory tomu, že je neuvěřitelně tenké, pouzdro ochrání váš iPhone proti pádu a poškrábání.

Obklopuje telefon, aby ho chránil ze všech úhlů. Nejdůležitější je, že kožená povrchová úprava zabraňuje vyklouznutí pouzdra z vašich rukou. Pro mimořádnou ochranu obrazovky může být pouzdro použito s ochranným krytem ze skla, který pouzdro perfektně doplňuje. K dispozici je na webu společnosti Totalee za 35 dolarů. U všech pouzder je záruka 2 let.

Zdroj: 9to5mac.com