Společnost Apple dnes oznámila, že studijní plán Everyone Can Create je k dispozici v angličtině na Apple Books na Macu, iPadu a iPhonu. Apple říká, že další jazyky budou k dispozici do konce roku 2018.



Everyone Can Create, je navržen tak, aby umožnil učitelům snadno začlenit kreativitu do své stávající výuky v jakémkoli předmětu, včetně jazyků, matematiky, vědy, historie, sociálních studií a kódování. Řada průvodců naučí studenty, aby na iPadu vyvíjeli nápady prostřednictvím kresby, hudby, videa a fotografií. „Věříme, že technologie Apple může pomoci rozpoutat kreativitu každého dítěte. V úzké spolupráci s učiteli jsme vytvořili osnovu pro každou osobu, která pomůže přinést tvůrčí projev a umění do učebny a pomáhat studentům být kreativnější a nakonec i úspěšnější,“ uvedl šéf marketingu Phil Schiller.

Apple říká, že od zveřejnění studijního plánu Everyone Can Create v březnu ho přijalo více než 350 škol po celém světě. Používají ho také v Apple Store každé úterý. 504 obchodů ve 24 zemích již vyučovalo podle tohoto plánu předměty, jako je kódování a návrh aplikací, tvorba videí a hudby a kreativní vizuální prezentace podle Apple. Everyone Can Create průvodce pro kreslení, hudbu, video a fotky jsou k dispozici zdarma v Apple Books.

Zdroj: macrumors.com