Tesla oznámila novou aktualizaci systému pro Model 3, Model S a Model X. Verze 9.0 přináší řadu změn. Mezi nejdůležitější patří uvedení arkádových her Atari skrytých v informačním systému.



Společnost představila tuto funkci letos. Důležité je, že k nim nebudete mít přístup, pokud auto nebude stát. Na výběr budete mít ze tří her: Centipede, Lunar Lander, a Missile Command. Tato aktualizace také přidává nové funkce do palubních kamer. Pokud vaše Tesla byla vyrobena v srpnu 2017 nebo později, budete moci používat kameru pro záznam. Připojte flash disk s minimem 1,8 GB místa a můžete uložit až 10 minutový videoklip. Automobily s plným autopilotním hardwarem, které budou v budoucnu pravděpodobně používány k plnohodnotné jízdě budou nyní schopny využít všechny kamery pro 360-stupňový výhled kolem automobilu.

Můžete také používat telefon k inicializaci bezdrátových aktualizací do auta, nahrát navigační informace do auta a řídicích médií z telefonu. Model 3 konkrétně získá monitor spotřeby energie a webový prohlížeč. Verze 9.0 také přidá software, který bude použit pro zvýšení automatického řízení autopilota. Nakonec Tesla říká, že budete moci používat autopilota i s navigací. Tesla uvádí, že beta verze této funkce bude k dispozici později. Verze 9.0 je k dispozici ke stažení již nyní.

Zdroj: autoblog.com