Pokud patříte k lidem, kteří používají WhatsApp, může být nepříjemné, když dostanete upozornění v době, kdy chcete pouze osobní zprávy. To je problém, který se WhatsApp, zdá se snaží vyřešit.



Společnost WABetaInfo zaznamenala novou funkci testovanou v aplikacích iOS, Android a Windows Phone, známých jako Režim dovolené. V současné době, když archivujete rozhovor, WhatsApp automaticky zruší archivování po příchodu nové zprávy z tohoto chatu. Díky funkci Režim dovolené se brzy změní věci v případě archivovaných chatů: Pokud je funkce aktivována z Nastavení upozornění WhatsApp, archivované chaty nebudou zrušeny, dokud je sami nezrušíte.

Název naznačuje, že společnost si myslí, že s největší pravděpodobností ji použijete na dovolenou, kdy si chcete odpočinout a zabývat se pouze osobními zprávami. Ale ponechání tohoto režimu trvale bude také možné. Společnost WhatsApp pracuje také na propojeném účtu. Při současném testování podporuje pouze Instagram. Jejich účel ještě není jasný, ale je možné, že pomocí něj můžete obnovit hesla na jiné služby a podniky budou moci sdílet aktualizace stavu na všech platformách.

 

Zdroj: 9to5mac.com