Aplikace Parallels Toolbox pro Mac byla aktualizována s několika funkcemi pro macOS Mojave, včetně podpory tmavého režimu a možností anotace snímků obrazovky s novým a vylepšeným nástrojem Take Screenshot.



Parallels Toolbox 3, bezplatná aktualizace pro stávající uživatele, obsahuje tři nové nástroje pro rychlou odinstalaci aplikací, prohlížení časů na různých místech po celém světě a odhalení souborů a složek, které jsou v macOS obvykle skryty. Úplný seznam nových a rozšířených funkcí přidaných do této aplikace je uveden zde:

Odinstalovat aplikace: Snadné odebrání aplikací a jejich souborů jedním kliknutím pro rychlejší odstranění.
Světový čas: Prohlédněte si místní čas na různých místech po celém světě.
Skryté soubory: odhaluje a skrývá soubory, které jsou v systému macOS obvykle skryty, aby se snížil nepořádek na ploše a zvýšila se produktivita.
Snímky obrazovky s poznámkami: Uživatelé mohou nyní pomocí nástroje přidat užitečné značky do snímku obrazovky včetně textu, šipek, kruhů a dalších funkcí pro rychlejší použití v e-mailech nebo prezentacích.
Podpora pro stahování playlistů z webových stránek s videem: Rychle stahujte seznamy skladeb z Facebooku, YouTube, Vimeo a mnoho dalších.
Rozšíření Safari pro stahování videa: Uživatelé si nyní mohou pro prohlížeč Safari stáhnout rozšíření pro rychlejší přístup ke stahování online videa do svých počítačů (kompatibilní s macOS Mojave a Safari 12)
Tmavý režim: Podpora nastavení macOS Mojave.
Přizpůsobitelné nastavení „Uložit jako“: Každý jednotlivý nástroj nyní umožňuje ukládání nových souborů do přizpůsobitelných umístění namísto stejného výchozího cíle pro zvýšení efektivity.

Parallels Toolbox přidává do panelu nabídek macOS rozbalovací nabídku s kolekcí nástrojů a klávesových zkratek, které zjednodušují běžné úkoly pouze na jedno nebo dvě kliknutí, jako je například pořizování snímků obrazovky, změna velikosti obrázků, skrytí plochy, záznam zvuku, přepínání rozlišení, chráněné archivy souborů a další. Parallels Toolbox 3 je k dispozici za 19,99 dolarů za rok pro nové uživatele. Každoroční předplatné zahrnuje bezplatné aktualizace s novými a vylepšenými nástroji, které jsou k dispozici několikrát ročně.

Zdroj: macrumors.com