Společnost Apple dnes aktualizovala svou aplikaci GarageBand pro zařízení iOS na verzi 2.3.7 a přidala podporu klávesových příkazů při použití klávesnice Smart Keyboard pro 11-palcový a 12,9-palcový iPad Pro.



Aktualizace přidá Wah stompbox a Face Control do nástroje Smart Guitar a Apple uvádí, že zahrnuje vylepšení stability a opravy chyb. Společnost Apple také aktualizovala sadu aplikací iWork pro zařízení iOS a Mac, které obsahují Keynote, Numbers a Pages. Podle poznámek k vydání obsahuje aktualizace aktualizace výkonu a stability, které mohou zahrnovat také optimalizaci pro zobrazení na nových modelech iPad Pro.

  • iMovie pro iOS získá podporu externích displejů při připojení k novým modelům iPad Pro 2018 a nabízí několik oprav chyb.
  • Řeší problémy, které mohly způsobit zkreslení videa při úpravě svislého videoklipu.
  • Řeší problém, který mohl zabránit sdílení videa prostřednictvím mobilního připojení na iPhonu nebo iPadu.
  • Zlepšuje stabilitu včetně problému, ke kterému mohlo dojít po přidání efektů ve vašem filmu.
  • Společnost Apple zrušila možnost sdílení souborů přímo na Facebooku. Aktualizace ale přidává novou možnost jako náhradu, která je určena k exportu video souborů do počítače Mac, který lze pak ručně přidat na webovou stránku Facebooku.Aplikace GarageBand, iMovie a aplikace iWork lze bezplatně stáhnout z App Store a Mac App Store.

Zdroj: macrumors.com