18. listopadu se otevře Apple Champs-Élysées v Paříži o něco málo přes týden poté, co se otevřel první Apple Store v Thajsku, Apple Iconsiam. V obou bude spousta místa pro přednášky Today at Apple.



Koncem minulého měsíce byly díla 15 umělců vystavena na oknech pařížského obchodu. Kreativní témata umění a designu, hudba, fotografie a video a kódování jsou na webové stránce obchodu. Rozsáhlý Apple Store na adrese 114 Avenue des Champs-Élysées bude nejlepším místem ve Francii, kde bude zasedání Today at Apple. Apple Champs-Élysées v Paříži se připojí k rostoucímu počtu nejlepších Apple Store v srdcích velkých měst po celém světě. Apple propagoval umělecký talent ve francouzských městech počátkem tohoto roku se sérií krátkých filmů vytvořených na iPhone X.

Ve dnech, které následují po slavnostním otevření, připravila společnost Apple řadu exkluzivních přednášek Today at Apple. Srazy začínají přednáškami umělců, kteří zdobili fasádu obchodu. Mezi další patří například i dvě hudební představení. Dne 17. listopadu, jen jeden den před otevřením Apple Store v Paříži, bude Apple Street Promenade v Santa Monice znovu otevřen poté, co v posledních dvou měsících probíhá rekonstrukce. Bude zde nové fórum a video zdi.

https://www.instagram.com/p/BpQNEQvFk0s/?utm_source=ig_embed

Zdroj: 9to5mac.com