Apple dnes přidal iPhone 8 a iPhone 8 Plus do svého online obchodu s repasovanými výrobky ve Spojených státech. K dispozici jsou modely o velikosti 64GB ve stříbrné, zlaté a vesmírně šedé barvě.



iPhone 8 o velikosti 64 GB stojí 499 dolarů, je tedy levnější o 100 dolarů, zatímco iPhone 8 Plus o velikosti 64GB je k dispozici za 599 dolarů, také je tedy levnější o 100 dolarů oproti bězné ceně. Apple prodává iPhone 8 a iPhone 8 Plus jako levnější alternativy k  iPhone XS, XS Max a XR. Zařízení jsou vybavena rychlým čipem A11 Bionic, Touch ID a podporují bezdratové nabíjení. Repasované modely s vyšší kapacitou nejsou v tomto okamžiku k dispozici. Zásoby repasovaných výrobků jsou omezené a mohou se vyprodat. Společnost Apple nabízí od roku 2016 ve svém on-line obchodě repasované výrobky, občas se ale objeví i ty, které tam ještě nebyly, jako nyní iPhone 8 a 8 Plus.

Nákup repasovaného výrobku od společnosti Apple je dobrý způsob, jak získat nové zařízení za nižší cenu. Všechny repasované produkty společnosti Apple jsou testovány, certifikovány, vyčištěny a dodány s jednoroční zárukou, kterou lze prodloužit pomocí AppleCare+. U repasovaných iPhonů poskytuje společnost Apple novou baterii a nový vnější kryt, který zajistí špičkový výkon a žádné škrábance nebo jiné kosmetické poškození na zařízení, které obdržíte.

Zdroj: macrumors.com