Apple dnes odpoledne sdílel recenze z několika mediálních stránek na nový iPad Pro. Společnost sdílela klíčové pasáže z webů, jako například WIRED, Laptop Mag, Mashable, Daring Fireball, Resource, Pocket-Lint, CityNews a HardwareZone.



WIRED například uvedl, že nové iPady Pro jsou nejlepší, nejsilnější a nejvíce schopné iPady, které nechaly ostatní daleko za sebou. The Independent uvedl, že nový iPad se stane tabletem pro kreativní umělce, zatímco John Gruber z Daring Fireball řekl, že Apple Pencil 2 je téměř dokonalá a že to je jeden z nejlepších produktů, které kdy viděl. Laptop Mag nazval iPad Pro nejvýkonnějším mobilním zařízení, jaké kdy bylo vyrobeno a že obnoví zájem i těch, kteří preferovali notebook.

https://www.instagram.com/p/Bpo9wlynh49/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BpsCLRjlUEa/?utm_source=ig_embed

Apple zdůraznil pouze pozitivní části každé z těchto recenzí, z nichž mnohé měly i negativní části. Celkově recenzenti chválili hardware iPadu Pro, který je bezkonkurenční. Někteří recenzenti ale uvedli, že Face ID nefungovalo správně, kritizovali také USB-C a způsob, jakým iPad Pro zpracovává soubory.

Zdroj: macrumors.com