Dnes ráno v Southlake v Texasu, Apple znovu otevřel Apple Southlake Town Square. Velké znovuotevření přichází právě včas, jelikož brzo budou v prodeji nové iPady a Macy. Tento Apple Store byl uzavřen dne 4. března tohoto roku pro rekonstrukci.



Během posledních osmi měsíců společnost Apple změnila design obchodu a masivně ho rozšířila. Apple Southlake Town Square má podobný design jako Apple Store po celém světě, ale obsahuje několik speciálních detailů. Zatímco nejnovější Apple Store mají leštěnou bílou fasádu a strop lemovanou světelnými panely, nový Apple Southlake se připojí k Apple Lehigh Valley v průkopnické revizi estetiky. Lehce tvarované kamenné zdi, dřevěný strop a velký převis jsou znaky nového vzhledu. Tyto architektonické detaily byly dříve typické pro významnější samostatné Apple Store. Zdá se, že Apple nyní přínáší stejné prvky i do menších míst.

https://www.instagram.com/p/BpucFzdlC-d/?utm_source=ig_embed

Výsledkem je prostor, který je teplejší, přirozenější a působí velmi povědomně. Venku Apple přidal stromy a čtyři žulové lavice před hlavním vstupem. Jiní poznamenali, že podobné příslušenství se objevuje i v Apple Kärntner Straße ve Vídni. Apple Southlake Town Square se poprvé otevřel 8. dubna 2006 s klasickou fasádou z nerezové oceli. Na slavnostním otevření dostali návštěvníci zdarma trička. Během letošního celého procesu rekonstrukce @chase_111899 pečlivě zdokumentoval vývoj Apple Store. Nyní je zhruba dvakrát tak široký, jelikož Apple spojil Apple Store s vedlejším prostorem, kde býval Michael Kors.

Zdroj: 9to5mac.com