Majitelé čističky vzduchu Molekule už dlouho toužili po podpoře HomeKit, ale jeden uživatel na Redditu cituje zástupce podpory společnosti, že aktualizace, která přinese podporu HomeKit je v konečné fázi testování.



Pokud jste se rozhodli koupit tuto čističku vzduchu, je to určitě dobrá zpráva. Přesto by bylo moudré čekat na oficiální vydání aktualizace ještě předtím, než si ji zakoupíte, protože je možné určité zpoždění při zavádění. Zatímco aktualizace má být v závěrečném testování, neexistuje pro tuto aktualizaci žádný konkrétní časový údaj a jak všichni víme, zavádění HomeKit může být často poměrně zdlouhavé.

Vlastní webová stránka společnosti Apple byla neurčitá, pokud jde o čističe vzduchu s podporou HomeKit. Společnost Apple doporučuje svým uživatelům tři takové produkty, včetně Coway Smart Air Purifier, Opro9 Smart Air Purifier a AIRBURG Smart Fresh Air Purification System. U Coway Smart Air Purifier se však nezdá, že skutečně podporuje HomeKit a podrobnosti o aktualizaci jsou velmi malé. Opro9 je na tom podobně, ačkoli na stránkách společnosti se zmiňuje podpora HomeKit, což by mohlo být dobrým znamením. Systém AIRBURG naopak není dostupný k zakoupení v mnoha zemích.

Zdroj: 9to5mac.com