Společnost Instagram dnes začala rozšiřovat funkce pro nákup v aplikaci třemi způsoby. V dnešním článku se podíváme na vše, co je v aplikaci nové a jak můžeme tyto možnosti využít.



Uložit do nové kolekce nákupů:
Nyní, když narazíte na požadovanou položku, uložte ji do kolekce Nákupy, abyste ji mohli později navštívit. Když klepnete na značku produktu v Příbězích, klepněte na ikonu Uložit v pravém dolním rohu a uložte ji do kolekce Nákupy. Stejně jak jste již zvyklí, můžete získat přístup do kolekce Nákupy z vašeho profilu. Je to snadný způsob, jak udržet seznam přání aktuální a uložit si tipy na dárky na Vánoce.

Nakupujte v profilech firem:
Také je změněna funkce nákupu ve firemních profilech, abyste mohli rychle zobrazit všechny produkty zobrazené v příspěvcích. Když navštívíte profil firmy, klepnutím na tlačítko nákupní tašky zobrazíte jeho produkty, například název položky, cenu a příspěvek obsahující položku. Je to skvělý způsob, jak procházet všechny produkty od značky, kterou máte rádi na jednom místě.

Zakoupení položky přímo z videa:
Nyní můžete nakupovat vaše oblíbené značky přímo z videa. Stačí klipnout na ikonu v levém dolním rohu, abyste zobrazili vybrané produkty a dozvěděli se o nich více.

Společnost Instagram údajně pracuje také na samostatné aplikaci pro nakupování, ale za posledních několik měsíců se zatím neobjevila. Instagram pro iOS je zdarma ke stažení z App Store.

‎Instagram
‎Instagram
Developer: Instagram, Inc.
Price: Free+
  • ‎Instagram Screenshot
  • ‎Instagram Screenshot
  • ‎Instagram Screenshot
  • ‎Instagram Screenshot
  • ‎Instagram Screenshot
  • ‎Instagram Screenshot
Zdroj: 9to5mac.com