S vydáním nové Apple Pencil a souvisejícími problémy s kompatibilitou mezi modely může být nabíjení zařízení matoucí v závislosti na tom, který model máte. V dnešním článku si ukážeme, jak správně nabít vaši Apple Pencil.



V první řadě zjistěte, který model Apple Pencil vlastníte. První generace je kulatá a lesklá, se stříbrným pásem nahoře. Zatímco druhá generace má design s matným povrchem. Nový model také neobsahuje již zmiňovaný stříbrný pás.

Jak správně nabít Apple Pencil

První generace:

Pro první generaci máte dvě možnosti, oba vyžadují odstranění uzávěru.

Možnost A:

Zdaleka nejjednodušší způsob nabíjení vaší Apple Pencil je zapojení Apple Pencil přímo do iPadu Pro.

Získáte tak 30 minut za 15 sekund. Apple Pencil se plně nabije během 15-30 minut, když je připojena k iPadu.

Možnost B:

Spolehlivější způsob nabíjení vaší Apple Pencil je pomocí kabelu. Tato metoda vyžaduje Lightning adaptér. Apple Pencil by se měla znovu nabít do 15-30 minut.

Druhá generace Apple Pencil

Naštěstí v druhé generaci Apple nabíjení vylepšil. Podobně jako u Apple Watch, nová Apple Pencil se nabíjí bezdrátově. To zjednodušuje proces, protože Apple Pencil nejen, že nikdy neztratíte, ale ani nebude vybitá, když ji budete chtít použít.

Chcete-li Apple Pencil 2 nabít, jednoduše ji připojte na pravý okraj Padu Pro. V horní části obrazovky se objeví malé upozornění, že byla připojena a aktuální úroveň nabití.

Zdroj: 9to5mac.com