Vzhledem k tomu, že iPhone X, iPhone 8 a 8 Plus poprvé v loňském roce zavedli bezdrátové nabíjení do produktů Apple, stále více uživatelů začalo hledat nejlepší bezdrátovou nabíjecí podložku.



Nový PowerPic Frame nabízený společností Twelve South ale mezi všemi tak trochu vyniká. Příslušenstvím této nabíječky je dřevěný fotorámeček, který je vhodný pro každou vertikálně zarovnanou fotografii 5″x7″ a současně nabíjí i všechny telefony kompatibilní s Qi. To znamená, že podporuje zařízení iPhone 8, 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR. PowerPic se v podstatě dodává ve třech částech: dřevěný fotorámeček, zadní deska, která tvoří hlavní nabíjecí část přístroje a malý kovový stojánek. Tento stojánek se snadno zapojí do zadní strany PowerPic a malý výřez umožňuje organizaci kabelu.

Přiložený kabel je 1,5m dlouhý. PowerPic nepřichází s napájecím adaptérem, takže pokud jej chcete připojit do zdi, potřebujete zásuvku USB.

Zadní část je opatřena malými svorkami, které drží nabíjecí desku na svém místě, a pokud tyto svorky otočíte, deska se uvolní z dřevěného rámu. Dokonce ani s přidanou hmotností nabíjecí desky není PowerPic obzvlášť těžký a stojánek drží příslušenství všude tam, kde ho umístíte. PowerPic je skutečně nenápadný, protože vypadá podobně jako tradiční fotorámeček. K dispozici je jak v bílé, tak v černé barvě.

Na zadní desce obsahuje několik světelných LED diod: modrá pro nabíjení přístroje, zelená pro úplné nabití a blikající modře pro upozornění na cizí předměty. Blikající LED dioda může být užitečná pro osoby, které mají pouzdro s kapsou pro karty, neboť vás může varovat, když ji tam zapomenete.

Můžete zakoupit bezdrátovou nabíječku PowerPic na webu společnosti Twelve South za cenu 79,99 dolarů.

Zdroj: macrumors.com