Olloclip představil nové klipy pro iPhone XR, iPhone XS a iPhone XS Max. Nové klipy Olloclip Connect X jsou navrženy tak, aby odpovídaly přesným specifikacím nových iPhonů.



„Jsme pyšní na naši schopnost rychle se přizpůsobit nové technologii a nabídnout našim zákazníkům kompatibilní produkty v rozumné době,“ řekl Todd Williams, globální ředitel prodeje v Olloclip. „Tři nové klipy zajistí, že spotřebitelé dokáží bez problémů zachytit perfektní fotografii, jakmile budou mít nový iPhone.“ Klipy jsou kompatibilní s většinou objektivů Connect X společnosti Olloclip s jednou vyjimkou. Objektiv Telephoto Essential se nedoporučuje pro použití se zadní kamerou na zařízeních iPhone XR, iPhone XS nebo iPhone XS Max. Telephoto Pro však funguje skvěle.

Zde jsou doporučené objektivy pro použití s ​​novými klipy:

Intro Wide Angle and Macro Tento objektiv vám vylepší zážitek fotografie, má sférický efekt; odšroubujte ho a přemění se na digitální lupu.
Essential Super-Wide Nejprodávanější objektiv olloclip má čtyři prvky, které zajišťují skvělou viditelnost.
Essential Fisheye and Macro Vždy populární a jedinečný, má 180-stupňový širokoúhlý sférický efekt a zvětšení mikroskopu.
Pro Super-Wide Nový objektiv pro nadšence má nejširší zorné pole a nejmenší zkreslení.
Pro Telephoto Tento objektiv má 2x optické zvětšení při shromažďování více světla a větší pole zaostření.

Zdroj: 9to5mac.com