Prosinec se pomalu ale jistě blíží a spousty z nás už začíná dohánět stres z vánočních dárků. Pokud i vy patříte mezi skupinu, která v obchodním domě stráví celý den a přesto není schopná vybrat dárek pro své nejmilejší, nezoufejte. Dnes se společně podívat na pár úžasný produktů, kterými oslníte všechny majitele MacBooku.



HYPER slim USB-C Hub

Rozšiřte možnosti MacBooku nebo jiných zařízení disponujícím USB-C připojením o dalších 8 špičkových portů. Hub nabízí vše co potřebujete k plnohodnotné práci na vašem zařízení s téměř neomezenými možnostmi. Využijte externí monitor i v případě, že váš notebook nemá HDMI nebo Mini Display port.

Tuto redukci připojíte k zařízení vestavěnému flexibilním kabelem s USB-C konektorem a můžete začít bez problémů využívat napájecí USB-C port, vyklápěcí Gigabit Ethernet, SD a microSD sloty, 4K HDMI, 4K Mini DisplayPort a 2x USB 3.1.

SanDisk 64GB Ultra Dual Drive USB Type-C

Duální USB-C flash disk SanDisk Ultra využívá rychlost standardu USB-C k rychlému přenosu souborů z Macu nebo do něj. V zájmu maximální flexibility má disk jak reverzibilní konektor USB typu C, tak standardní USB konektor typu A. Elegantní kovová konstrukce chrání uložené fotky, filmy, hudbu a data při nošení i sdílení.

2TB USB-C + USB 3.0 přenosný pevný disk LaCie Porsche Design

USB‑C přenosný pevný disk LaCie Porsche Design spojuje vyspělé funkce s ikonickým minimalistickým designem. Dá se připojit k portu USB‑C MacBooku i portům Thunderbolt 3 (USB‑C) MacBooku Pro a filmy, fotky, hudbu i jakákoli jiná data přenáší rychlostí až 5 Gb/s. Přiložený USB‑C/USB‑A kabel navíc zajišťuje kompatibilitu s Macy a PC se standardními porty USB (USB‑A).

Samolepky pro MacBook

Přijde vám design MacBooku nudný, přesto ale nehledáte žádný kýč? Řešením mohou být samolepky jako dárek! Jsou jednoduché, nezabírají na vašem MacBooku tolik místa a některé z nich i vtipné. A jako bonus? Stojí jen pár korun.

Stojan pro MacBook

Poslední variantou na konec může být pro obdarovaného i „obyčejný“ stojánek. Aby byl MacBook v bezpečí a neválel se pouze na stole, přišla firma Grovemade s velmi elegantním řešením.

Jde o ručně vyrobený produkt s amerického ořechu. Jelikož jde o čistě přírodní produkt, máte jistotu, že každý kousek bude originál. Výrobci stojánek nabízí hned pro řadu nejnovějších MacBooků.