Prosinec se pomalu ale jistě blíží a spousty z nás už začíná dohánět stres z vánočních dárků. Pokud i vy patříte mezi skupinu, která v obchodním domě stráví celý den a přesto není schopná vybrat dárek pro své nejmilejší, nezoufejte. Dnes se společně podívat na pár úžasný produktů, kterými oslníte všechny majitele iPadu.



Logitech Crayon pro iPad (6. generace)

Logitech Crayon je všestranné, přesné digitální pero k iPadu 6. generace. Dopřeje ti tvůrčí rozlet v aplikacích, které podporují Apple Pencil. Díky vyspělé technologii se s ním píše stejně přirozeně jako perem na papír. Díky dlouhé výdrže baterie se nemusí nabíjet po dobu až 7 hodin. Stejně jako u Apple Pencil, si můžete opřít ruku o iPad – psát budete stále pouze stylusem.

Dron DJI Spark Fly More Combo

Ultrapřenosný a snadno ovladatelný kamerový dron DJI Spark Fly More Combo má všechny technologie DJI jako Gesture Control, ActiveTrack a Obstacle Avoidance. Navíc je vybavený přídavnými doplňky včetně baterie navíc a tašky přes rameno. Jeho pohyb můžeš řídit pohyby rukou nebo aplikací DJI GO 4 na iPhonu nebo iPadu. Když máš Spark po ruce, můžeš fotit dronies a krajinky, kdykoli se ti naskytne dobrá příležitost.

Přestože váží tento drobek méně než plechovka limonády, ani silnější vítr pro něj není překážkou. Spark se navíc přesně vznáší a automaticky přistane poblíž místa vzletu, takže máš při letu vždycky jistotu.

Bezdrátový herní ovladač SteelSeries Nimbus

Ergonomický design tohoto ovladače plné velikosti je ideální pro hraní her. Umožňuje 40 hodin hraní s možností rychlého nabití prostřednictvím Lightning konektoru, spolu s LED oznámeními, snadno ovladatelným tlačítkem nabídky a tlakově citlivými tlačítky pro přesnější ovládání her. Ke všem iPadům ho samozřejmě připojíš bezdrátově.

Robot Sphero BOLT

Sphero BOLT je robotická koule podporovaná aplikací, která pomáhá být tvůrčí a učit se hrou. Můžeš ho programovat aplikací Sphero Edu prakticky na jakémkoli iPhonu nebo iPadu, objevovat úžasné aktivity vytvářené komunitou uživatelů nebo si s ním jen jezdit. Jeho brilantní 8×8 LED matrice se postará o to, aby zazářil – v reálném čase animuje data. Vytvářej a upravuj si hry, uč se kódovat kreslením na obrazovku, pomocí bloků Scratch nebo psaním textových programů v JavaScriptu.

Stativ Joby GripTight GorillaPod Pro

o stativu Joby GripTight GorillaPod Pro se dají připevnit nejrůznější modely iPadu, iPadu Pro a iPadu mini v krytu nebo bez něj. Poslouží tak jako robustní, stabilní a otočné řešení na pohodlnější prohlížení médií, fotografií, zachycování videa, FaceTime, Skype a další.

Flexibilní stativ má prakticky neomezené možnosti nastavení. Snadno teď můžeš přejít z volání přes FaceTime nebo Skype na sledování seriálů se 150° náklonem a 90° otáčením mezi režimy na výšku a na šířku. Držák se dá 1/4″-20 šroubem připevnit ke stativu Joby GorillaPod i jiným. Stativ GorillaPod má gumové úchyty nožiček a kloubovou konstrukci nohou na stabilní umístění iPadu na nejrůznějších místech a všech možných površích.