Luna Display je malý adaptér, který se připojuje k portu USB-C v počítači Mac (u starších počítačů, existuje verze Mini DisplayPort). V dnešním videu si ukážeme, jak to funguje s iPadem Pro2018 a novým zařízením Mac Mini.



Chcete-li iPad Pro používat jako displej Macu Mini, musíte připojit k počítači Mac mini adaptér a stáhnout si příslušný software. Pro nastavení budete potřebovat další externí displej, abyste mohli nainstalovat software, ale jakmile je nastaven, iPad Pro může být použit již jako jediný displej. Vzhledem k tomu, že iPad a adaptér v počítači Mac mini pracují přes WiFi, budete potřebovat silné připojení pro bezproblémový výkon.

Jakmile je iPad Pro nastaven jako displej Mac mini můžete zobrazit všechny aplikace na iPadu Pro, od Photoshopu až po Final Cut Pro. iPad Pro je samozřejmě velmi drahý displej pro Mac mini, takže je to užitečné jen tehdy, pokud máte obě tyto zařízení. Nakupování iPadu Pro jen pro toto použití pravděpodobně není dobrý nápad, protože můžete získat větší displej za levnější cenu. Pokud chcete zakoupit adaptér Luna Display je k dispozici za 79 dolarů z webové stránky společnosti.

Zdroj: macrumors.com