Společnost Mophie dnes představila dlouho očekávané pouzdro Juice Pack Air pro iPhone X, téměř osm měsíců poté, co získala certifikaci Qi pro toto příslušenství. Pouzdro je dodáváno ve dvou barvách – černá a modrá – a stojí 99,95 dolarů.



K dispozici je vestavěná baterie s kapacitou 1720 mAh, která prodlužuje životnost zařízení iPhone X o celkem 30 hodin. Můžete také umístit iPhone v tomto pouzdře na jakoukoliv nabíjecí podložku kompatibilní s Qi. Stejně jako ostatní pouzdra od firmy Mophie, Juice Pack Air pro iPhone X má vysokou ochranu proti nárazu, nízkoprofilový design a LED diodu na zadní straně pouzdra, aby jste zjistili stav baterie. Pro srovnání s předchozími pouzdry má Juice Pack Air pro iPhone 8/7 baterii s kapacitou 2,525 mAh a pro iPhone 8 Plus/7 Plus má baterii s kapacitou 2,420 mAh.

Zprávy o zahájení prodeje pouzdra Juice Pack Air se začaly objevovat v březnu letošního roku, kdy společnost Mophie požádala o získání certifikátu Qi. S tímto povolením se Juice Pack Air stal prvním pouzdrem pro iPhone X s certifikací Qi. Od té doby Apple vydal tři nové iPhony: iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR, ale Mophie na Twitteru potvrdil, že nové pouzdro je oficiálně kompatibilní s iPhone X. Zájemci mohou dnes zakoupit Juice Pack Air pro iPhone X na Mophie.com.

Zdroj: macrumors.com