Když majitel vozu Tesla Model 3 Jade Insko opustil minulé pondělí svůj domov myslel si, že jeho cesta do práce bude stejná jako každá jiná. Jak Insko řídil na silnici Highway 14 Cape Horn, WA stala se nešťastná nehoda.



Na jeho vůz spadl balvan, který vážil 37 kilogramů. Náraz byl obrovský a rozbil velkou část čelního skla. Balvan také ohnul mechanismus řízení, rozdělil palubní desku a učinil nefunkční dotykovou obrazovku před přistáním na sedadle spolujezdce. Insko se nakonec dokázal přesunout na druhou stranu silnice, i když nebyl schopen nic vidět kvůli sklu v očích a tváři. „Jen jsem se pomalu jel kupředu pryč od nebezpečí. Neviděl jsem nic, měl jsem sklo v obličeji, a v očích a obří díru na čelním skle,“ řekl. Insko byl ve svém vozidle sám a naštěstí byl do značné míry v pořádku.

Měl jenom drobné zranění kvůli sklu z rozbitého čelního skla, ale kromě toho byl v pořádku. Jeho vůz však byl značně poškozen. Vedle hlavního poškození z nárazu od balvanu o hmotnosti 37 kilogramů byla přední část vozu také poškozena v důsledku dalších kamenů na silnici, které vozidlo zasáhly. V pozdějším rozhovoru pro KGW8 News Insko poznamenal, že on a jeho rodina byly touto záležitostí otřeseny. „Mám ženu a dvě malé děti ve věku 7 a 8 let, a to je také těžké. Věděl, že by to mohl být konec,“ řekl. Zatímco nešťastná nehoda mohla skončit tragicky, Insko to přijal pozitivně. Rozhodl se vzít si balvan, který zasáhl jeho auto. Chystá se ho nechat ve svém dvoře jako památku a připomínku toho, jaké měl štěstí.

Zdroj: teslarati.com