Ugreen vyrábí řadu příslušenství pro zařízení Apple, to nejnovější je pouzdro s akumulátorem pro iPhone X a iPhone XS. Podívejte se na pohodlný způsob, jak udržet svůj iPhone chráněný a vybaven akumulátorem za méně než 30 dolarů.



Ugreen pouzdro s akumulátorem specifikace:

  • Pracuje s iPhone X a XS
  • Kapacita baterie 3 600mAh (nabízí plné dobití pro iPhone X i Phone XS)
  • Bezdrátový výstup: 5W
  • Kabelový výstup: 5W (přes USB-A)
  • Vstup: 10 W (přes microUSB)
  • Kabel microUSB (síťový adaptér není součástí dodávky)

Design 

Pouzdro se skládá ze dvou komponentů, štíhlého pouzdra s integrovaným magnetem a silnějšího bezdrátového napájecího zdroje, který se připojí k pouzdru. Oba jsou vyrobeny ze satinovaného plastu. Strany štíhlého černého pouzdra jsou hladké, zatímco zadní část má jemnou strukturu. Při použití pouzdra i magnetické bezdrátové nabíječky zjistíte, že zadní část napájecího zdroje je hladká, zatímco zúžené horní část v blízkosti výřezu kamery má diamantový vzor.

Vnitřní část pouzdra obsahuje měkkou plsť, která chrání Váš iPhone a zabraňuje poškrábání pouzdra při připojování a vyjímání baterie. Hlavní nevýhodou je, že baterie se nabíjí prostřednictvím microUSB, což je pravděpodobně pro to, aby bylo pouzdro levnější.

Ugreen nabízí 18 měsíční záruku. Nabízí také podporu služeb po celou dobu životnosti.

Pouzdro Ugreen s akumulátorem v praxi

Díky magnetickému/bezdrátovému nabíjení je snadné mít s sebou další energii a je připraveno k bezproblémovému připojení k vašemu iPhonu kdykoli. Zatímco celé zařízení zhruba zdvojnásobuje velikost iPhonu, skvěle se drží při používání.

Zakoupit ho můžete na Amazonu za 29,99 dolarů.

Zdroj: 9to5mac.com