WaterField Designs je společnost se sídlem v San Francisku, která vyrábí řadu různých pouzder a tašek pro produkty Apple, od iPhonů a iPadů po počítače Mac, Apple TV a Apple Watch.



Nyní nabízí společnost nové pouzdro Time Travel, které je navrženo tak, aby uspořádalo vaše příslušenství pro Apple Watch pro snadné nošení při cestování, takže se vám nic neztratí. Pouzdro je vyrobeno z černé nebo hnědé kůže, která je měkká na dotek a měří na délku 19 cm a na šířku 10,7 cm a je dostatečně tenké, aby se vešlo do kapsy, kabelky nebo batohu. Celé pouzdro je uvnitř lemováno měkkým materiálem, který udrží vaše příslušenství v bezpečí.

Na pravé straně pouzdra je široká postranní kapsa, která je navržena tak, aby držela řemínky Apple Watch, a zjistila jsem, že se pohodlně vejdou tři až čtyři, což je ideální. Na levé straně se nacházejí dvě menší kapsy, do které můžete vložit sluchátka nebo pouzdro AirPods. Větší levá boční kapsa je ideální pro kabely, zatímco menší pouzdro je perfektní pro uložení samotných AirPods.

Mezi oběma stranami pouzdra je středový díl, který může být vhodný pro další kabely nebo příslušenství, nebo zařízení, které odpovídá velikosti iPhonu XS Max. Je-li to potřeba, můžete Apple Watch také vložit do tohoto hlavního středního pouzdra nebo do levé postranní kapsy.

Vnější kapsa je vybavena velkým logem Waterfield Designs. Do pouzdra se vám vejdou tři řemínky pro Apple Watch, AirPods, nabíjecí kabel Apple Watch, kabel Lightning, Apple Pencil a iPhone XS Max. Když je však plné, rozšiřuje se asi o 4 cm, ale když do něj vložíte pouze příslušenství je mnohem tenčí.

Pouzdro Time Travel lze zakoupit na webových stránkách Waterfield Designs za 59 dolarů.

Zdroj: macrumors.com