Společnost Adobe vydala aktualizaci aplikace Adobe Premiere Pro, která vyřešila problém se zvukem, který některým uživatelům poškodil reproduktor v MacBooku Pro. O problému jsme informovali začátkem tohoto měsíce.



Zkreslený zvuk z aplikace způsobil trvalé poškození reproduktorů MacBooku Pro. V mnoha případech došlo k problému, když uživatelé upravovali nastavení zvuku videoklipů. Společnost Adobe zpočátku doporučila uživatelům, aby zkusili vypnout mikrofon MacBooku Pro v aplikaci Premiere Pro, ale problém u některých uživatelů přetrvával. 19. února společnost Adobe na fóru podpory uvedla, že ví o problému a pracuje na jeho vyřešení, které pomůže uživatelům zmírnit riziko. Tento problém byl nyní zřejmě v dnešní aktualizaci vyřešen.

Z poznámek k vydání: „Opraveny problémy se zvukem a minimalizován možný dopad problému.“ Zatímco společnost Adobe naléhá na všechny uživatele, aby aktualizovali aplikaci, stále není uvedeno, zda uživatelé obdrží odškodnění. V důsledku chyby odnesl jeden uživatel svůj MacBook Pro na opravu. Cena opravy byla ale vysoká, protože Apple musí nahradit celou sestavu vrchní části obsahující reproduktory, klávesnici, trackpad a baterii.

Zdroj: macrumors.com