Aplikace TweetDeck byla aktualizována a obsahuje spoustu vylepšení stability. Aktualizace obsahuje také velké změny v tom, jak aplikace funguje v systému macOS, což by mělo zlepšit uživatelský zážitek.



Aktualizace přichází o něco více než měsíc od doby, kdy předchozí aktualizace slíbovala vylepšení stability a opravy chyb, to se ale nestalo a aplikace pořád padala. Takže, co je tentokrát jinak? TweetDeck vysvětluje v poznámkách k vydání verze 3.11: „Tato verze nahradí starou implementaci webového zobrazení moderním softwarem založeným na WKWebView.“ Využití paměti bylo výrazně sníženo. Opravuje závažnou chybu, která postihla spoustu lidí. To by mělo významně zlepšit stabilitu aplikace.

Podstatou změny je, že TweetDeck je jako velká webová stránka ve svém vlastním okně, ale používá starou verzi technologie, která se používá pro zobrazování webového obsahu na Macu. To znamená, že nová verze aplikace TweetDeck nefunguje ne tak dobře na starších verzích systému macOS, ale měla by fungovat mnohem lépe v novějších verzích systému macOS, které byly vydány za posledních pět let.

The app was not found in the store. :-(
Zdroj: 9to5mac.com