Apple vydal druhou beta verzi tvOS 12.2, macOS Mojave 10.14.4 a iOS 12.2 pro veřejné testery. My si v dnešním článku ukážeme, co je nové a jak tyto aktualizace můžete nainstalovat.



iOS 12.2 poprvé zpřístupňuje aplikaci News v Kanadě. Ovládání televizoru v Ovládacím centru bylo přepracováno a v aplikaci Peněženka je vylepšené rozhraní a nový vzhled pro Apple Pay Cash. Změny byly provedeny také v Safari s varováním před nezabezpečenými webovými stránkami a vylepšena byla také ochrana soukromí. V druhé beta verzi iOS 12.2 se objevují nové Animoji, včetně kance, žraloka, žirafy a sovy. Animoji lze použít v aplikacích Zprávy a FaceTime.

macOS Mojave 10.14.4 zpřístupňuje aplikaci News v Kanadě stejně jako iOS 12.2. Aktualizace také zahrnuje podporu pro automatické vyplňování Safari a automatické aktivování tmavého režimu v Safari. To znamená, že pokud máte tmavý režim v macOS Mojave aktivuje se i při návštěvě webu, který tuto funkci podporuje. tvOS 12.2, společně s iOS 12.2, umožňuje uživatelům požádat Siri, aby přehrála konkrétní média na Apple TV z iOS. Můžete například požádat Siri, aby přehrála váš oblíbený seriál v televizi v obývacím pokoji. Funguje to pro hudbu i televizní obsah.

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Mojave:

  • Předvolby systému > Aktualizace softwaru

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru