Zaznamenali jsme minulý rok zprávu, že Facebook pracuje na funkci, díky které budete moci smazat již poslanou zprávu. Pokud nechtěně odešlete nesprávnou fotografii nebo zprávu někomu jinému, můžete ji snadno odstranit kliknutím do 10 minut od jejího odeslání.

Reklama

Jak uvedl TechCrunch, Facebook nyní rozšiřuje funkci „Odstranit pro všechny“ pro uživatele, kteří používají Messenger. Až deset minut po odeslání zprávy může uživatel, který zprávu odeslal na ni klepnout a objeví se tlačítko pro odstranění, předtím jste mohli vidět možnost „Odebrat pro vás“, nyní se tato zpráva smaže pro všechny, tedy i pro toho, komu jste zprávu poslali. Těm, kterým jste poslali zprávy, se však stále zobrazuje upozornění, že zpráva byla odebrána.

Zdroj: 9to5mac.com