Společnost Fuse představila svůj nejnovější produkt, Side Kick, který lze předobjednat na Kickstarteru. Side Kick je určen pro USB-C adaptér MacBooku Pro a je určen pro ty, kteří nepotřebují nebo nechtějí dlouhý kabel.



Je také ideální na cestování. Side Kick má skládací základnu, která se připevňuje na stranu nabíječky a po vytažení se rozšiřuje tak, abyste mohli zabalit celý kabel.

Je také navržen výhradně pro kabel USB-C – pokud použijete prodloužený kabel (který již není dodáván s MacBookem Pro), budete potřebovat Side Winder.

Když je bez kabelu, není příliš velký. Padne dobře i do standartní zásuvky, takže vám nic nepřekáží. Side Kick bude vyhovovat těm, kteří používají pouze běžný kabel USB-C se standardními napájecími adaptéry MacBooku Pro. Toto omezení je kvůli velikosti adaptéru, nicméně společnost Fuse říká, že pracuje na verzi pro MacBook a MacBook Air, která bude časem vydána.

Side Kick bude stát 15 dolarů za jeden nebo 26 dolarů za balení dvou. Na fotografiích můžete vidět prototyp, konečný produkt bude obsahovat silnější kabelové zářezy a embosované logo pro lepší design.

Zdroj: macrumors.com