Pouzdra Juice Pack Acces společnosti Mophie pro iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR jsou nyní k dispozici pro zakoupení na internetových stránkách Mophie, oznámila dnes společnost.



Pouzdra jsou podobná jako Smart Battery Case společnosti Apple, Juice Pack Access nabízí další výdrž baterie pro nejnovější iPhony. Pouzdra stojí 99,95 dolarů, nabízí bezdrátové nabíjení a ve srovnání s pouzdry od Apple, jsou o 29 dolarů levnější. Pouzdra ale nenabízejí takovou výdrž oproti Smart Battery Case a nabíjejí pomaleji. Smart Battery Case vám umožní zkontrolovat úroveň baterie na vašem přístroji, ale stav baterie Juice Pack Access budete muset zkontrolovat pomocí LED diody, která je na boční straně pouzdra.

Pouzdro nabízí 2 200 mAh pro iPhone XS Max a 2 000 mAh pro iPhone XR a iPhone XS. Smart Battery Case nabízí více energie díky dvěma 1 369 mAh bateriím v přístroji. Juice Pack Access pro iPhone XS a iPhone XS Max nabízí až 25 hodin hovoru, zatímco Juice Pack Access pro iPhone XR poskytuje až 31 hodin hovoru (tato čísla zahrnují také zabudovanou baterii v iPhonu). Pouzdro můžete nabít pomocí bezdrátové nabíječky Qi nebo prostřednictvím vestavěného portu USB-C.

Zdroj: macrumors.com