Společnost Eight Sleep dnes představila „The Pod,“ inteligentní matraci, která automaticky nastaví teplotu, když spíte na základě nastavení, které zadáte do aplikace. The Pod nepodporuje HomeKit a Eight Sleep jeho zavedení momentálně nemá v plánu.



Když jsme se zeptali na podporu HomeKit, společnost zdůraznila, že The Pod nepodporuje IFTTT, který otevírá mnoho možností inteligentního připojení domácnosti. Inteligentní režim teploty pracuje pomocí strojového učení a je doprovázen termostatem, který využívá teplotu, aby vás probudil přirozeněji, aniž by rušil vašeho partnera. Tento režim postupně ochladí vaši stranu postele v minutách před časem probuzení nastaveným na vašem iPhonu.

Navíc obsahuje biometrické funkce pro sledování spánku, čas usnutí, čas probuzení, srdeční frekvenci, variabilitu srdeční frekvence, teplotu v posteli, lehký spánek, hluboký spánek a spánek REM. Také každou noc vyhodnotí to, jak jste spali. Potom můžete toto nastavení upravit podle potřeby a dokonce porovnat kvalitu spánku s přáteli. Můžete si The Pod zarezervovat již dnes za 95 dolarů a zbytek ceny zaplatíte v době odeslání, v dubnu 2019. The Pod je dostupný ve variantách Queen (2 195 dolarů), King (2 495 dolarů), a Cali King (2 495 dolarů).

Zdroj: macrumors.com