Společnost Eve Systems dnes ve Spojených státech a Kanadě vydala LED lampu Eve Flare. Stejně jako Hue Go, Eve Flare můžete snadno přemístit v domě kamkoliv potřebujete – nebo i ven díky voděodolnosti IP65.



Eve Flare je kompatibilní se systémem HomeKit a obsahuje baterie, které vydrží nabité až šest hodin. Po vybití baterie můžete Eve Flare snadno nabít díky integrované bezdrátové nabíjecí základně. „Kdekoli budete potřebovat světlo, s Eve Flare je to snadné. Najděte místo, otevřete aplikaci Eve, vyberte perfektní odstín a užívejte si hodiny a hodiny uklidňujícího světla,“ říká Ina Hirsch, ředitelka marketingu. „Stejně jako u všech produktů Eve, není třeba žádný most, takže Eve Flare můžete používat v ložnici, na balkóně i ve vaší zahradě.“  

Lampa umožňuje vybrat si předem připravené světelné odstíny nebo vytvořit vlastní barevné scény a nepotřebuje most pro práci s HomeKit. Díky podpoře HomeKit můžete zahrnout Eve Flare do vašich stávajících scén a automatiky, zapnout/vypnout světlo při příjezdu/opuštění domova, aktivovat scénu přes Siri a další. Eve Flare stojí 99,95 dolarů a je k dispozici pro zakoupení z webových stránkách společnosti Eve.

Zdroj: macrumors.com