Aplikace Cardhop posune vaše kontakty v zařízení Apple na další úroveň a nabídne inteligentní funkce, které analyzují text, který píšete, a zjistí, co chcete dělat. Přizpůsobitelné rychlé akce umožňují snadno provádět úkoly týkající se kontaktů.



Mezi tyto úkoly patří například telefonování, odesílání e-mailů nebo psaní na Skypu.

Flexibits nyní přináší univerzální aplikaci Cardhop pro iPhone a iPad, která nabízí mnoho stejných funkcí, jaké nabízí verze pro macOS. Inteligentní funkce automaticky zjišťuje, zda se snažíte vyhledat, přidat nebo upravit kontakt na základě toho, co jste zadali.

Zatímco vzhled karty kontaktů v aplikaci Cardhop vám budou známé, rozšířené schopnosti aplikace usnadňují správu a používání informací uložených na těchto kartách.

Cardhop usnadňuje editaci kontaktů, protože vše, co musíte udělat, je klepnout a podržet informace, které chcete aktualizovat. Stejně jako v aplikaci pro macOS jsou k dispozici přizpůsobitelné klávesy, které vám umožňují přístup ke všem funkcím, které vás nejvíce zajímají, jedním kliknutím. V aplikaci si můžete vybrat mezi světlým a tmavým motivem, stejně jako kombinované téma, které zobrazuje vaše seznamy a výsledky v tmavých barvách a jednotlivé karty kontaktů ve světlé barvě. Siri Shortcuts je také podporována.

Zatímco aplikace Kontakty společnosti Apple vám umožňuje zaznamenávat informace o osobách, které máte uložené, Cardhop tuto funkci zpřístupní promyšlenějším rozhraním a výrazným pozadím (žlutým nebo šedým v závislosti na motivu). Cardhop také podporuje osobní vizitky, které umožňují přizpůsobit kartu informacemi, které chcete sdílet a zobrazovat je jako vizitku v telefonu. S kódem QR vloženým na kartě lze snadno sdílet tím, že necháte ostatní naskenovat kód pomocí fotoaparátu.

Cardhop pro iOS je k dispozici jako placená aplikace bez nutnosti dalších nákupů pro odemčení funkcí. Aplikace stojí 4,99 dolarů.