Aplikace Ulysses byla aktualizována na verzi 15 a přináší některé pozoruhodné nové funkce pro uživatele. V aplikaci pro Mac mohou nyní uživatelé upravovat dva texty současně, s možnostmi zobrazování obou textů vedle sebe nebo nad sebou.



Aktuálně aktivní editor zůstane zvýrazněn, aby jste měli přehled, co upravujete, zatímco oba listy si zachovávají své individuální nastavení zoomu. Vývojáři také přidali nové zkratky umožňující rychlé přepínání (Command + Shift + 3) a simultánním posunem obou editorů. Ulysses 15 také přináší nové funkce pro vyhledávání a správu klíčových slov s novým způsobem vyhledávání klíčových slov na panelu. K dispozici je také nový Správce klíčových slov umožňující uživatelům upravovat všechna klíčová slova na jednom místě s možnostmi změny barvy, přejmenování nebo smazání.

Uživatelé nyní mohou nastavit velikosti obrázků, které se použijí při exportu, a Ulysses je nyní schopen zobrazit náhledy webových obrázků uvnitř editoru. Webové obrázky ve formátu PDF, DOCX nebo ePub jsou nyní také podporovány. Ulysses pro Mac, iPhone a iPad nyní obsahuje možnost zapnout tmavý režim. Ulysses lze stáhnout zdarma v App Store a Mac App Store. Po uplynutí 14-ti denní zkušební doby musíte pro odblokování všech funkcí aplikaci koupit. Měsíční předplatné stojí 4,99 dolarů, zatímco roční předplatné stojí 39,99 dolarů. Studenti mohou koupit Ulysses za zvýhodněnou cenu 11,99 dolarů za šest měsíců.