Apple dnes poslal pozvánky na mediální akci, která se uskuteční v pondělí 25. března v divadle Steva Jobse v Apple Park Campus. Stejně jako u většiny událostí společnosti Apple, i tato událost začne v 13:00. východního času.



V této pozvánce je akce nazvána jako „It’s Show Time“, což odpovídá zprávám, které naznačují, že se zaměří spíše na služby než na hardware. Očekává se, že Apple využije tuto událost k představení služby Apple News a streamingové televizní služby. Služba Apple News přidá placené předplatné, což zákazníkům umožní neomezený přístup k časopisům jako je Wall Street Journal, Washington Post a The New York Times za poplatek 9,99 dolarů za měsíc. Zatím není jasné, které zpravodajské stránky budou zahrnuty, protože Apple údajně stále jedná o finančních podmínkách. Společnost Apple požádala o 50 procent příjmů ze služby.

https://twitter.com/reneritchie/status/1105188156503179264

Pokud jde o televizní službu, Apple plánuje ji oznámit, ale na to, až bude tato služba k dispozici si budeme muset ještě pár měsíců počkat. Apple pracuje na více než dvaceti originálních televizních pořadů. Mezi hvězdy, které budou účinkovat v těchto filmech a seriálech patří Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner a Steve Carell a další. Existuje několik nových hardwarových produktů, které očekáváme, ale pravěpodobně nebudou představeny na této akci. Mezi tyto produkty patří iPad mini 5, iPad sedmé generace, AirPower, nové AirPods a sedmá generace iPod touch. Podle oznámení zveřejněného na hlavní webové stránce bude společnost Apple živě promítat událost na své webové stránce a prostřednictvím aplikace na Apple TV. Sledovat můžete také náš web. Po této události společnost Apple pravděpodobně vydá iOS 12.2, která je aktuálně testována.