25. března se uskuteční Apple Keynote, kde by měly být představeny hlavně služby, které Apple připravuje. V dnešním článku se podíváme na to, co vše očekáváme, že by Apple pomohl představit.



Služba Apple News
Apple pracuje na předplatném v aplikaci News, které by mělo stát 9,99 dolarů měsíčně, což by uživatelům umožnilo neomezený přístup k novinkám ze stránek jako The New York Times a Washington Post. Očekává se, že tato služba bude zahrnovat také časopisy, což bude podobné službě, kterou nabízí Texture, aplikace, kterou Apple koupil v roce 2018. Zatím se se společností některé zpravodajské servery nedomluvily, protože Apple chce 50% všech příjmů z předplatného.

Televizní streamingová služba
Apple také pracuje na televizní streamingové službě, která bude zahrnovat více než dvě desítky televizních pořadů a filmů, na kterých zatím společnost pracuje. Zatím není jasné, co tato služba bude stát, ale Apple ji představí na této akci a spuštěna bude možná v létě nebo na podzim. Několik osobností, jako je Jennifer Aniston, Steve Carell a Jennifer Garner, kteří hrají v televizních pořadech společnosti Apple, byli na tuto akci pozváni a očekává se, že se události zúčastní.

iOS 12.2
iOS 12.2, která je právě testována bude pravděpodobně také představena a možná umožní i přístup k nové službě Apple News. Spolu s tím by měla nabídnout nové Animoji,  podporu HomeKit pro televizory třetích stran a desítky dalších menších vylepšení a změn.

Hardware
Očekáváme několik nových produktů, včetně iPad mini, iPad, AirPods a iPod touch, a spuštění AirPower. Zprávy uvádějí, že tyto produkty oznámeny nebudou, jelikož se událost zaměří hlavně na služby, je ale možné, že o nich přece jen něco uslyšíme, nebo krátce po události prostřednictvím tiskové zprávy.