Do České republiky konečně dorazila služba Apple Pay. Některé banky ji však stále nepodporují. Český Fintech Twisto však Apple Pay podporuje a k tomu nabízí další služby o kterých si můžete u klasických bankovních institucí nechat jenom zdát. Pojďte se podívat jak získat 300,- Kč pomocí Twisto.



První, jíž zmíněnou výhodou je Apple Pay, můžete platit pomocí vašeho iPhonu nebo Apple Watch. Dále je to placení na jedno kliknutí, stovky e-shopů totiž podporují Twisto jako platební metodu. Stačí tedy kliknout a máte zaplaceno. Žádné opisování karet nebo něco podobného. Mezi podporované e-shopy patří například Slevomat nebo Damejidlo.cz a dalších stovkách e-shopů.

Další obrovskou výhodou je nejlepší kurz při placení v zahraničí. Twisto používá středový kurz, tedy ten nejvýhodnější, jaký vám klasická banka nikdy nenabídne.

Další velkou výhodou je zbavení se starosti o faktury. Fakturu jednoduše vyfotíte přes aplikaci a Twisto se už o ostatní postará. Nikdy nebylo placení faktur jednodušší!

Jdete někam s přáteli? Placení skupinového účtu zvlášť je otravné pro vás i obsluhu. Využijte funkce Split a účet si rozdělte pohodlně s ostatními.

Líbí se vám to? Ještě více se vám bude líbit možnost získat s Twistem 300,- Kč na vaši útratu. Stačí se zaregistrovat pomocí odkazu zde.