Společnost Apple uspořádala své každoroční setkání investorů v Apple Park Campus v Cupertinu v Kalifornii, kde generální ředitel společnosti Apple, Tim Cook, sdělil některé podrobnosti o budoucích plánech Apple.



Jak uvedl Bloomberg, Cook řekl, že Apple pracuje na některých produktech, které vás ohromí. Také dodal, že konečným cílem Apple je snížit cenu MacBooku Air 2018. Pokud jde o Apple Watch a AirPods, Cook řekl, že na obzoru je spoustu fantastických produktů. Zatímco neposkytl žádné informace, zprávy naznačovaly, že AirPods budou v blízké budoucnosti dostupné v černé barvě a budou mít nové funkce včetně podpory „Hey Siri“ a možnosti bezdrátového nabíjení.

Také se prý pracuje na spousty skvělých produktů, včetně brýlí s rozšířenou realitou a dokonce vlastním vozu. V oblasti služeb Cook uvedl, že Apple je na cestě k dosažení cíle, který stanovil v roce 2016 ( do roku 2020 měl zdvojnásobit tržby ve výši 25 miliard dolarů). Očekává se, že v tomto měsíci Apple představí dvě nové služby, včetně nové streamingové televizní služby, která nabídne originální filmy a seriály a novou službu, která nabídne zpravodajské noviny a časopiy.

Zdroj: macrumors.com