Apple vydal 5. beta verzi macOS Mojave 10.14.4, watchOS 5.2, tvOS 12.2 a iOS 12.2 pro vývojáře. My si v dnešním článku ukážeme, co je nové a také si povíme, jak je můžete nainstalovat.



iOS 12.2 přináší aplikaci News do Kanady, přičemž uživatelé mohou číst novinové články v angličtině, francouzštině nebo v obou jazycích. Apple uvádí, že v beta verzi bude obsah omezený. K dispozici jsou čtyři nové Animoji včetně kance, žraloka, žirafy a sovy. Animoji lze použít v aplikacích Zprávy a FaceTime. Přináší také podporu AirPlay 2 a HomeKit pro televizory třetích stran. Společně s tvOS 12.2 můžete požádat Siri, aby přehrála konkrétní televizní pořady, filmy a hudbu na vašich zařízeních podporujících HomeKit. Rozhraní aplikace Wallet bylo zjednodušeno a vylepšeno, nové rozhraní pro Apple Pay Cash. Apple také provedl drobné změny některých ikon a představil nové bezpečnostní funkce v Safari.

macOS Mojave 10.14.4 také přináší aplikaci News do Kanady. Aktualizace také zahrnuje podporu automatického vyplňování Safari pomocí Touch ID a automatické tmavé motivy v Safari. To znamená, že pokud máte zapnut tmavý režim, když navštívíte webovou stránku, která ji podporuje, aktivuje se automaticky. watchOS 5.2 obsahuje novou sadu ciferníků Hermès. Ciferníky jsou k dispozici v růžové a modré barvě. tvOS 12.2, spárovaný s iOS 12.2 umožňuje uživatelům požádat Siri, aby přehrála konkrétní média na Apple TV přímo z přístroje iOS. Žádné další funkce nebyly nalezeny.

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Mojave:

  • Předvolby systému > Aktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com