Apple vydal čtvrtou beta verzi iOS 12.2, watchOS 5.2, macOS Mojave 10.14.4 a tvOS 12.2 pro vývojáře. My se v dnešním článku podíváme na to, co je v těchto beta verzích nové a jak je můžete nainstalovat.



macOS Mojave 10.14.4 přináší poprvé aplikaci News do Kanady, což umožňuje uživatelům číst noviny ve francouzštině, angličtině nebo v obou jazycích. Aktualizace také zahrnuje podporu automatického vyplňování Safari pomocí Touch ID a automatických tmavých motivů v Safari. To znamená, že pokud máte zapnut tmavý režim, když navštívíte webovou stránku, která ho podporuje, aktivuje se automaticky. watchOS 5.2 nabízí novou sadu ciferníků Hermès, které jsou k dispozici v růžové a modré barvě a mají design, který se mění stejně jako jiné ciferníky Hermès. K dispozici jsou přizpůsobitelné čísla a možnost jedné komplikace. tvOS 12.2, spárovaný s iOS 12.2, umožňuje uživatelům požádat Siri, aby přehrála konkrétní média na Apple TV z přístroje iOS.

iOS 12.2 stejně jako macOS Mojave 10.14.4 přínáší aplikaci News do Kanady. K dispozici jsou čtyři nové Animoji včetně kance, žraloka, žirafy a sovy. Animoji lze použít v aplikacích Zprávy a FaceTime. Přináší také podporu pro AirPlay 2 a HomeKit na televizorech třetích stran. Rozhraní aplikace Wallet bylo zjednodušeno a vylepšeno, nové rozhraní pro Apple Pay Cash. Funkci Klidový čas lze přizpůsobit podle dne. Apple také provedl drobné změny některých ikon, včetně ikony AirPlay, a představil nové bezpečnostní funkce Safari.

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Mojave:

  • Předvolby systému > Aktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com