Apple vydal šestou beta verzi macOS Mojave 10.14.4, tvOS 12.2, iOS 12.2 a watchOS 5.2 vývojářům. My se v dnešním článku podíváme na to, co je v nich nové a jak si je můžete nainstalovat.



iOS 12.2 obsahuje novou předplatitelskou službu v aplikaci News, kterou Apple plánuje představit 25. března a díky které získáte neomezený přístup k časopisům za jeden měsíční poplatek. iOS 12.2 také přináší aplikaci News do Kanady, přičemž uživatelé mohou číst zprávy v angličtině, francouzštině nebo v obou jazycích. K dispozici jsou čtyři nové Animoji, včetně kance, žraloka, žirafy, a sovy. Animoji lze použít v aplikacích Zprávy a FaceTime. Zavádí také podporu AirPlay 2 a HomeKit na televizory třetích stran. Apple také vylepšil soukromí v Safari.

watchOS 5.2 představuje řadu nových ciferníků Hermès. Ciferníky jsou k dispozici v růžové a modré barvě. Žádné další nové funkce nebyly zaznemnány. tvOS 12.2, spárovaný s iOS 12.2, umožňuje uživatelům požádat Siri o přehrání určitých médií na Apple TV z iOS zařízení. Funguje to pro hudebu i filmy. Žádné další nové funkce nebyly objeveny. macOS Mojave 10.14.4 přináší také aplikaci News do Kanady a obsahuje podporu pro automatické vyplňování hesel v Safari pomocí Touch ID a automatických tmavých motivů v prohlížeči Safari. To znamená, že pokud máte povolený tmavý režim, při návštěvě webové stránky, která ho podporuje, bude aktivován automaticky.

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Mojave:

  • Předvolby systému > Aktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com