Eve Flare je nyní k dispozici v USA k zakoupení a my se podíváme, jak funguje a co všechno nabízí. Eve Flare je vícebarevné světlo, které osvětluje místnost buď odstíny bílé, nebo si můžete vybrat z mnoha dalších barev.



Můžete jej ovládat pomocí Siri přes HomeKit. Srovnat Eve Flare můžeme například s Philips Hue Go. Má podobný koncept, ale výrobky jsou zcela odlišné. Philips Hue Go má asi dvakrát tak jasné světlo, ale je také menší a má podstatně menší výdrž baterie. Philips Hue Go je navržen tak, aby byl v rohu, opřený o stěnu. Eve Flare můžete mít na stole a prosvítí vám celou místnost. Eve Flare má tvar koule; spodní strana je zkrácená a zploštělá, aby se produkt dal postavit na stůl. Na této spodní straně se nachází nabíjecí deska a tlačítka napájení.

Eve Flare je lehké světlo, snadno se tedy přenáší. Je koneckonců vyrobené z plastu, nikoli ze skla. Zapuštěná spodní část dokonce obsahuje skrytou rukojeť, kterou můžete použít k zavěšení jako svítilnu. Oficiální webová stránka Eve uvádí šest hodin používání na jedno nabití. Ovšem vydrží až 13 hodin, přičemž svítí v plném jasu. Eve Flare můžete zapnout a vypnout pomocí tlačítka, ale je to produkt podporující HomeKit, takže jej budete chtít pravděpodobně ovládat prostřednictvím aplikace Domácnost na zařízeních se systémem iOS nebo pomocí hlasových příkazů Siri.

Eve Flare komunikuje s HomeKit pomocí Bluetooth, není nutný žádný rozbočovač. Prostřednictvím Siri můžete Flare nastavit a upravit jas, změnit odstín a zjistit stav baterie. Bohužel, Flare nemá podporu pro témata nebo střídání barev. Jediný způsob, jak změnit barvu, je nastavit ji v aplikaci nebo pomocí Siri. Eve Flare můžete koupit za 99 dolarů.