YouTuber PhoneBuff dnes sdílel nové video, ve kterém srovnává odolnost iPhone XS Max a Samsung Galaxy S10+. Apple uvedl, že iPhone XS Max má velmi odolné sklo, ale Samsung Galaxy S10+ využívá nejnovější sklo Gorilla Glass 6.



V posledním porovnávacím videu od PhoneBuff byly oba telefony otestovány ve čtyřech testech. Prvním testem byl pád na zadní stranu telefonu. V tomto testu měli oba prasklou zadní část, nicméně Samsung Galaxy S10 měl zadní stranu více poškozenou se spoustou pavučin. V druhém testu obstály stejně dobře oba telefony, měly pouze několik drobných odřenin a škrábance.

Třetím testem byl pád na displej a mohli jsme vidět rozbité sklo u obou, nicméně Samsung Galaxy S10 + byl více rozbitý než iPhone XS Max a také měl poškozený skener otisků prstů. V posledním testu oba telefony byly podrobeny zátěžovou zkouškou, která se skládala až z 10 pádů po sobě. Samsung Galaxy S10+ zvítězil v tomto kole, jelikož i přes všech 10 pádů byl telefon stále funkční. V minulosti provedl PhoneBuff tento test s iPhone XS Max, který vydržel 3 pády, než dotykový displej ztratil plnou funkčnost. PhoneBuff nejvíce uděluje 40 bodů. iPhone XS Max získal 36 bodů a Samsung Galaxy S10+ 34.