Jedním z tvrzení, že iPhony vyšší třídy se mají začít vyrábět v Indii, je nepravdivé, podle zdroje dodavatelského řetězce. Původní zpráva tvrdila že iPhony vyšší třídy mají být vyráběny v Indii u společností Wistron a Foxconn.



Wistron je v současné době jediná společnost, která vyrábí iPhony v Indii, kde se vyrábí iPhone SE a iPhone 6S speciálně pro indický trh. Zpráva z tohoto měsíce naznačila, že vláda podepsala plány na novou továrnu Wistron, která by vyráběla iPhone 8. Zdroje z dodavatelského řetězce však toto tvrzení zpochybňují. Zpochybují, že společnost Wistron, která vyrábí komponenty a produkty i pro různé další společnost kromě Apple, bude v blízké budoucnosti vyrábět špičkové telefony iPhone. Na rozdíl od první továrny společnosti Wistron v Bengaluru, která vyrábí iPhone SE a iPhone 6S, bude nová továrna pravděpodobně vyrábět širší sortiment zařízení společnosti Apple, ale ne špičková zařízení.

Situace však i nadále zůstává nejistá. Reuters poprvé oznámila v prosinci loňského roku, že Foxconn začne výrábět iPhone v Indii a zaměří se na OLED modely. Zpráva z WSJ v lednu uvedla, že plány pokračují a další zpráva uvedla, že Apple plánuje přestat prodávat iPhone 6 v Indii a iPhone SE bude k dispozici pouze v online obchodě, protože se zaměří na prodej špičkových iPhonů. Stále tedy není jisté, jak to nakonec dopadne.